Skip to content

De interieur- architect die een gesprek aangaat met jouw pand

Een sfeer moet niet maskeren, maar versterken. Ik wil dus geen extra decoratieve laag aanbrengen, maar de kracht ontketenen van wat er al is. Alleen dan krijg je een uniek ontwerp. En dat voel je.

Ik vind ruimte waar jij nog nooit hebt gezocht

Ik ben geboren als Antonius, maar maakte daar op mijn zesde zelf Toine van.

Vrienden noemen mij ook weleens ‘dat wat ik zou meenemen naar een onbewoond eiland’.

Omdat ze denken dat mijn vindingrijkheid hun overlevingskansen minstens 10 x vergroot. Dat is wat overdreven, maar tijdens mijn reizen door landen als China, Jemen, Afghanistan en heel Zuidoost-Azië was het soms wel handig.

Op reis leerde ik ook anticiperen en organiseren. Twee eigenschappen die er onder andere voor zorgen dat ik op onverwachte plekken extra ruimte vind en van de meeste problemen een proostmoment maak.

Liefde voor
design, avontuur
en creativiteit

Voeg daar mijn liefde voor design, avontuur en creativiteit aan toe en je krijgt een signature stijl die nooit voorspelbaar of hetzelfde voelt.

Het enige wat steeds weer terugkomt, is dat mijn klant zichzelf herkent in het eindresultaat.

Je mag me trouwens ook pandenfluisteraar noemen, want ik ga altijd het gesprek aan met jouw pand. Dat betekent niet dat ik tegen je muren ga praten, maar hieronder leg ik het beter uit.

Je moet een pand
niet boos maken

Eh Toine, ga je tegen mijn muren praten?

Ik werk graag
samen
met besluitnemers

Mensen die het gewend zijn om knopen door te hakken. Die niet bang zijn voor de gevolgen, maar nieuwsgierig naar wat het in gang zet. En die buiten de standaarden durven te kiezen. Als het nog niet bestaat, creëren we het samen.

Een nieuwe standaard met jouw naam erop.

Mijn klanten weten hoe verantwoordelijkheid voelt. Ze zijn vaak ondernemers of leidinggevenden van een team. Of ze zijn met pensioen, maar verlangen weleens terug naar die rush van een groot project. Iets dat even omvangrijk als avontuurlijk is.

Ze weten wat ze willen en met wie ze daar gaan komen. Want ze doen uitgebreid vooronderzoek, zodat ze een bewuste keuze kunnen maken voor de juiste partner. En ze begrijpen dat als ze een hoogwaardig eindproduct willen, ze ook een adviseur moeten inschakelen die daar geen concessies op doet.

Iemand die altijd zal zoeken naar een weg om daar te komen.

Daarvoor bellen ze mij.

Een kort
gesprek
met
mezelf

TP-monogram-grey

Zeg Toine, hoor ik daar
nou een Brabants accent?

Ja, dat klopt! Ik groeide op in Boxtel en studeerde een jaar in Tilburg voordat ik naar Utrecht vertrok. Ik woon inmiddels dus al langer boven dan onder de rivieren, maar mijn accent verlies ik (in tegenstelling tot mijn haar) denk ik nooit.

Waar zou ik een ontwerp van jou
aan kunnen herkennen?

Elk ontwerp van mijn hand is anders, omdat ik altijd werk vanuit de wensen van de klant. Maar ik hou wel van grote gebaren en van de
Mid-century Modern stijl. Denk aan eerlijke en natuurlijke materialen zoals verschillende soorten hout, staal, glas en natuursteen. Sterk gebruik van geometrische lijnen, verhoudingen die spannend én kloppend voelen en statement pieces die op de juiste manier evenwicht aanbrengen in een ruimte.

Wat kan ik
voor je doen?

Ben je benieuwd wat voor ideeën ik voor je heb en hoe ik je precies kan helpen? Of wil je gewoon eens kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen? Bel of mail me en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Wat kan ik
voor je doen?

Ben je benieuwd wat voor ideeën ik voor je heb en hoe ik je precies kan helpen? Of wil je gewoon eens kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen? Bel of mail me en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

TXTCONTACT